Υπηρεσίες φωτογράφισης μοντέλων και influencers

R

Γρήγορη παράδοση φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών γίνεται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων.

R

Επαγγελματική καθοδήγηση

Το influencer & model marketing θέλει πολύ προσπάθεια και οι συμβουλευτικές αλλά και φωτογραφικές μας υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις παγίδες και να κατακτήσετε την επιτυχία.

R

Ειδικά πακέτα για Influencers

Θέλεις έναν επαγγελματία φωτογράφο για τις φωτογραφίες σου στα social media χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τότε σου έχουμε την λύση που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Υπηρεσίες μοντέλων και influencers

 

INFLUENCER MARKETING

Ένα προφίλ στα Social Media που έχει επαγγελματικές φωτογραφίες αυτόματα προωθείτε περισσότερο από τον αλγόριθμο. Επιπλέον φέρνει περισσότερα likes και αύξηση των followers σας και φυσικά η αλληλεπίδραση με το κοινό σας θα αυξηθεί πολύ περισσότερο επειδή το κοινό θα βλέπει υψηλής ποιότητος επαγγελματικό περιεχόμενο που σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε θα σας βοήθησον να κατακτήσετε τα social media.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΔΑΣ

Φωτογράφιση μοντέλων για ηλεκτρονικά καταστήματα, οίκους μόδας, διαφημίσεις. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα παραδίδουμε το υλικό μετά την επεξεργασία σε πολύ σύντομο χρόνο. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δεν ξέρετε να ποζάρετε ή να προωθήσετε μόνοι σας τον εαυτό σας στα social media; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες ώστε να γίνετε επαγγελματίας influencer αποφεύγοντας τις παγίδες και να μπείτε στον δρόμο της επιτυχίας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ PHOTOBOOK

Θέλετε να γίνετε μοντέλο; Τότε θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό Photobook να δείχνετε κάθε φορά που πηγαίνετε για casting, το κόστος του βασικού πακέτου ξεκινάει από 80€.