Ποιοι Είμαστε

 

Είμαστε μια ομάδα από ανθρώπους που έχουν πάθος με την φωτογραφία.

Από την πρώτη στιγμή που πιάσαμε φωτογραφική μηχανή στα χέρια μας δεν θέλαμε να την αφήσουμε!

Για αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που να εξειδικεύεται σε φωτογραφικές υπηρεσίες κάθε είδους, θέλουμε ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης να μείνει ικανοποιημένος 100% από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Αποφασίσαμε ότι από την στιγμή που το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται κάθε χρόνο να εξειδικευτούμε στην φωτογράφιση προϊόντων για ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop), εργοστάσια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες αλλά και οποιαδήποτε άλλη φωτογράφιση επιθυμούν οι πελάτες μας συνεχώς.

Ότι κάνουμε το κάνουμε με πολύ αγάπη γιατί πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό μας το λένε και οι πελάτες μας.

Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς οποια και αν είναι η ανάγκη σας.

Κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έτσι οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές χωρίς να χάνεται η ποιότητα της δουλειάς μας καθώς και η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θέλουμε να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό για αυτό και θεωρούμε ότι ο πελάτης έχει πάντα προτεραιότητα και αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μαζί του.

R

Διαθέτουμε ιδιόκτητο Studio φωτογράφισης

Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση που θα συνεργαστείτε να διαθέτει δικό της Studio ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

R

Σύγχρονος εξοπλισμός

Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και επιπλέον ανανεώνουμε και προσθέτουμε νέο εξοπλισμό συνεχώς.

R

Ειδικές τιμές για συνεργάτες

Χτίστε μια σταθερή επαγγελματική σχέση μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε ειδικές τιμές αποκλειστικά για εσάς.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες μας.
Εκτός από τους έμπειρους φωτογράφους μας διαθέτουμε έμπειρους γραφίστες και συμβούλους μάρκετινγκ καθώς και διαχειριστές λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης.
Μας αρέσει το επάγγελμα μας και αυτό φαίνεται και από την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

R

influencer marketing

Πως μπορώ να γίνω Influencer; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί κάποιον που θέλει να γίνει influencer και εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις ώστε με την βοήθεια μας να μπορέσει κάποιος να γίνει επαγγελματίας influencer.

R

Εξειδικευμένο προσωπικό

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας (φωτογράφοι, γραφίστες, σύμβουλοι μάρκετινγκ) παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

R

Απόλυτος έλεγχος και αξιοπιστία

Όλοι εργαζόμαστε για την ίδια εταιρεία, δεν έχουμε εξωτερικούς συνεργάτες γιατί θέλουμε να ελέγχουμε απόλυτα κάθε project που μας αναθέτει πελάτης μας ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει και να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό που αναθέτει τα projects σε εξωτερικούς συνεργάτες.

R

Ξεκάθαρες χρεώσεις

Σε όλες τις χρεώσεις μας υπάρχει πλήρης διαφάνεια και είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

s

Προσέχουμε τις λεπτομέρειες

Δίνουμε βάση στις λεπτομέρειες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Δεν θα σας πουλήσουμε μια υπηρεσία που δεν χρειάζεστε γιατί σας αντιμετωπίζουμε σαν φίλους μας και όχι σαν πελάτες.

}

Γρήγορη παράδοση

Είμαστε από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που μπορούμε να σας παραδώσουμε τις τελικές φωτογραφίες μαζί με την επεξεργασία σε πολύ γρήγορους χρόνους.

Δημιουργία επαγγελματικών καταλόγων

Εκτός από έμπειρους φωτογράφους διαθέτουμε και γραφίστες ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών μας όπως η δημιουργία διαφημιστικών καταλόγων.

Επαγγελματική φωτογράφιση για Social Media

Αν θέλετε να γίνετε μοντέλο η influencer τότε θα πρέπει οι φωτογραφίες που δημοσιεύεται στα Social Media να είναι επαγγελματικές διαφορετικά δεν θα έχετε την ίδια απήχηση και αλληλεπίδραση με το κοινό σας.

Ειδικοί στην επεξεργασία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας ώστε σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε στην χρήση τους το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να είναι το καλύτερο.

Μας αρέσει να μιλάμε μαζί σας